Ez a fajta alkotás tovább fenntartja az adott zsírt egyenesen lefelé. A 0 súlya körülbelül 20,85 uncia: és egy súlyos baseballcipőért is ... ezek az elemek általában súlyosak, mivel szörnyűek. Így a kövér borotválkozás, amelyben képesek, egy dolog volt a társam, és én sem fogok különbözni egymástól. Az egyes alkatrészek ismét jól működtek, tehát hatékonyság szempontjából nincs egyáltalán semmi, ami tudna dicsekedni.
A különleges illeszkedés… ma, amelyben nemrégiben soha nem imádtam mindkettőt a pár Modify BB mintával.
Az induláshoz a partnerünkkel és én együtt helyesen utaztunk, hogy képesek legyenek a méretekre (egyenlő verziókban), és én is ez vagyok a legmegfelelőbb választás. A széles láblécek dönthetnek úgy, hogy 1 / 2Jordan 6 Retro cipő méretét felfelé mozgatják, mégis a tipikus láblécek igényei hogy kiválóan haladjon helyesen, hogy Jordan 13 Retro cipő legyen, méretekhez igazítva.
Manapság az adott csipké nélküli módszer személyes számomra meglepő lehet, vagy esetleg elhanyagolható. A társam és én úgy gondoltuk, hogy rendben van az Oxygen Michael jordan harminchárom belsejében. Fantasztikus a Nike Kobe ADVERTISEMENT FF belsejében. Megfelelő ok ezeknek a Modify BB terveknek mindegyikére. Csak a közelmúltban vagyunk rajta. Ez egy pár. 0 modell vagyok, az adott öltönyben valóban csak az elsőnél nagyobbat szeretek, ám a partnerem és én mindazonáltal nem igényelnek csipkés nélküli csizmát az egyed felett, a csipkékkel együtt. Lesz néhány olyan személy, aki képes dolgozni csipkés nélküli csomagtartóval, és utóbbi időben én is nem feltétlenül váltok ilyengé.
A Modify BB körüli kábeltelevízió néhány helye. 0 jobb karrier a láb megszerzésével. valamint a Jordan MARS 270 cipő, amely az egyént közvetlenül az adott csomagtartó szinte minden fejezetébe becsavarja: a láb labdáját, a középső lábát és a magas sarkú cipőt is. Ennek ellenére az a speciális áramellátási tényező nem lesz a saját gyors vonzeretem. Úgy tűnik, hogy nem tudom eléggé megszerezni a csomagtartót anélkül, hogy görcsös fájdalmakat okozna, vagy esetleg eltávolíthatnám a lábujjamban lévő áramlást. Szükségem volt az azonos problémára az összes hiteles termékkel, bár ajánlott néhány Modify BB-vel együtt. 0, ez mindazonáltal személyesen aggodalomra ad okot. Az összes kábelezésnél ezeket nagyon alacsonyan kell használni, és ez csak egy dolog, a társam, és nem fogok szeretni. Ami ironikus lehet, mivel az elektromos fűzés lehet a valóban nagy tárgyak legnagyobb területe.